fbpx

Hundested Havnekatte

Det første kvartal af min webshops levetid har jeg doneret 50% af salget til Nordsjællands Kattehjælp. De hjælper mig med mine genudsætningkatte og bistår ligelede med at hjælpe nye foreninger med at komme i gang. Heribland har de hjulpet Hundested Havnekatte.

En ny forening kommer i havn

På Hundested Havn har der, som på så mange andre havne, længe levet en flok katte. De er blevet fodret af nogle velmenende lokale butiksejere, restauratører og fiskere i årenes løb og på den måde blev der født nye katte hvert år. Desværre ved vi at katte ikke lever de bedste liv, når de skal slås om damer og føde killinger hvert år og aldrig ser en dyrlæge. Så der var mange syge katte som rendte rundt på havnen og spredte sygdomme.

Det var der en flok damer der gerne ville lave om på og sådan startede Hundested Havnekatte med en Facebook side der skulle bruges til at samle midler ind til kattene. Det er Susanne Jensen og Ina Damgaard der står i spidsen af foreningen.

De begyndte at indfange kattene og få dem til dyrlægen. For de meget syge endte rejsen desværre her. De sundere katte blev neutraliserede, vaccineret, øremærket, ordnet for orm og lopper og genudsat på havnen. Killinger og enkelte voksne katte kom i pleje og blev senere adopteret ud i nye hjem. Der er efterhånden kommet styr på havnens katte og der bor omkring 15 katte nu og frivillige foderværter besøger dem hver dag.

Hundested Havnekatte sørger bl.a. for at kattene kommer til dyrlæge ved behov, bliver fodret hver dag og har lune og tørre sovepladser. Der er blevet bygget et flot skur kaldet “Kattepensionatet”, som er fuld af lune sovepladser og hvor man kan få et dejligt måltid mad. Foreningen hjælper også andre katte i nød i Hundested omegn.

Støt Havnekattene


Du kan foreningens deres arbejde direkte via MobilPay 125 195

Læs mere om havnekattene

Inges Kattehjem har skrevet om Hundested Havne
Artikel om foreningen her
Følg dem på Facebook

3 tanker om “Hundested Havnekatte

  1. aase sommer siger:

    Hej hej Vi ville sende et beløb til Hundested Havnekatte . idag….men mobil nr. var ikke aktivt ? 125195.
    Er der nogen forklaring på de !! vi har selv katte. mvh
    Sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *