fbpx

En illustration i Lille Pouls ære

Lille Poul var den første kat jeg genudsatte, men langt fra den sidste. Jeg har genudsat over 20 katte siden 2016 og det lader ikke til at stoppe foreløbig. Men Lille Poul var altid noget særligt for mig.

Ingen af mine genudsætningskatte er tamme. Det er derfor de bliver genudsatte frem for at blive formidlet til nye hjem. Men selvom jeg aldrig havde fysisk kontakt til den lille missepige (ja, det var en hunkat), så havde jeg et ganske særligt forhold til hende. Hvorfor jeg da også var knust den dag hun blev ramt af en bil.

For at ære hendes minde, fik jeg en dygtig illustrator til at tegne hende. Lille Poul skulle sidde i sit yndlingstræ, som var en kristtjørn. Her sad hun troligt og ventede på at jeg kom med mad. Til sidst fik hun sågar installeret en ringklokke i træet. Det var også vigtigt for mig at illustrationen inkluderede hendes lidt korte hale og hendes hjerteformede plet. Jeg synes at Line fangede min vision rigtig godt. Tak for tegningen, den er jeg virkelig glad for.

Lille Pouls arbejde fortsætter

I den korte tid vi havde fornøjelsen af Lille Poul lærte hun mange om de vildtlevende kattes kår og om vigtigheden af neutralisering. Hun var en højt elsket kat, ikke bare af mig (hendes fodervært), men af mange af vores følgere. Det var altid min plan at lave noget merchandise med Lille Poul, så hendes fans kunne få hende med hjem i stuerne.

Jeg var lige akkurat for sent ud til at nå det imens hun levede. Men ved hjælp af merchandise fortsætter Lille Pouls arbejde fra den anden side af regnbuen. For ved køb af en Lille Poul mulepose eller krus, donerer vi en andel af overskuddet til en forening der arbejder for Danmarks katte.

Læs mere

Vil du vide mere om Lille Poul, genudsætning og vildtlevnde katte, vil jeg anbefale dig at kigge på vores Deaf Darlings hjemmeside. Her deler jeg mine erfaringer og historier som fodervært.

En tanke om “En illustration i Lille Pouls ære

  1. Pingback: Nyt logo - Almisse Shop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *