fbpx

Rosie the cat rescuer

Mød Rosie the Rescuer!
Uanset hvordan man arbejder med katte, er katterednings arbejde uendeligt og kan sommetider være temmelig nedslående. Derfor har vi brug for et stærkt ikon, der kan inspirere os til at holde gejsten oppe i vores kamp for kattene!

We can do it! Derfor har jeg fået dygtige Illulines til at illustrere min ide. Herunder er Lines oprindelige tegning.

Kattedamen er åbenlyst inspireret af den ikoniske Rosie the Riveter plakat fra USA. Denne Rosie skiller sig dog ud fordi at hun har en dåse kattemad i hånden, så hun kan fodre nabolagets trængende katte. Så har hun tatoveret bogstaverne “TNR” på sine fingre. Det står for Trap Neuter Return, som er den engelske betegnelse for at genudsætte en kat. Frem for det røde, prikkede tørklæde, har hun en pandelygte på hoved, da katte jo som bekendt er natdyr. Knappen i hendes bluse er desuden Deaf Darlings logoet.

Jeg håber at i kan lide hende. Hun fås i forskellige udgaver på krus, muleposer, magneter og badges her i Almisseshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *