fbpx

En god smag i munden

REKLAME. Når du handler hos Almisse Shop er du med til at gøre livet sødere for herreløse katte. Men dine egne misser skal da også have en god smag i munden, når du handler af et godt hjerte. Opdatering: Samarbejde med Aller Dyremad afsluttet august 2021.

Fremover vil der derfor medfølge lidt mundgodt fra Aller Dyremad, når du bestiller hos Almisse Shop. (Dette forudsætter at der er plads i pakken og at der ikke sendes som brev)


Aller Dyremad er et dansk familieejet firma i Christiansfeld, som har produceret kæledyrsmad siden 1979. Du kan læse mere her. De har 3 varianter af tørfoder til katte (klik på navnet for at læse mere om varen):

Aktiv Kat
All Cats
All Cats Kornfri

Udover smagsprøver på tørfoder har Aller Dyremad ovenikøbet vedlagt en rabatkode til jer! Så det er ren forkælelse til vores søde kunder. Tak til Aller Dyremad for at sponsorere smagsprøver og for at tro på mit projekt. Du kan følge dem på Facebook og Instagram.