fbpx

Glædelig Jul

Ho ho ho! Så blev det jul! I den forbindelse har jeg lavet nogle julevarer til jer og ikke mindst for misserne. Jeg donerer nemlig 50% af julesalget til herreløse katte.


Julekort

Julestemningen skal måske have lidt ekstra hjælp med for mange i år og det er ikke alle vi får set. Med en julehilsen kan du være med til at sprede lidt juleglæde. Ikke mindst for katte i nød, som får gavn af alle de almisser vi kan sende fra salget. Der er to pakker at vælge mellem, med 6 kort i hver og tilhørende kuverter. Julelys og Julenat

Julemærker

Gør noget ekstra festligt ved dine julekort eller pakker, ved at tilføje et almisse julemærke. Et ark har 12 holdbare klistermærker med forskelige kattemotiver.

Til og fra mærker


En sød detalje til dine julegaver, får du med disse gavemærker. En lille mis med nissehue sover sødt ved en pakke og vender du mærket kan du ikke bare se hvem gaven er til, men også se missen bagfra. Du får 12 stk med 4 forskellige farver katte. Se dem her.


Julepose

En mulepose særligt egnet til alle dine juleindkøb. Pyntet med en sjov “julemisse” der vil give alle katteelskere et smil på læben.

Tak fordi du handler af et godt hjerte, på kattenes vegne.