fbpx

The Voice of Pets

I august måned tilgodeser Almisse Shop foreningen The Voice of Pets, der har dyreinternat i Tranbjerg ved udkanten af Aarhus. Når du handler hos Almisse Shop i denne måned går 25% af overskuddet dermed til foreningen. Her kan du læse mere om hvem du støtter.

Lang historie kort

The Voice of Pets’ er er en sammenlægning af Dansk Dyreværn Århus og Trinitas. Dansk Dyreværn Århus er en erfaren dyreværnsforening der kunne fejre 70 års jubilæum i 2018. Det startede helt tilbage til 1948 med en dyreambulance. Siden er der bl.a. kommet kattehjem, hundepark og dyregravplads til. Foreningen hjælper både katte, hunde, kaniner og smådyr. De gør brug af plejefamilier og omformidler kæledyr via deres internat. Derudover arbejder de også med indfangning og genudsætning af vildtlevende katte for at begrænse uønskede katte i området.

Kæledyrseffekten

Med deres internat hjælper foreningen ikke bare tusindevis af kæledyr til et bedre liv. De har også fokus på at hjælpe psykisk sårbare og de har haft mange sårbare unge mennesker som frivillige og i praktik. Foreningen kalder det kæledyrseffekten. Kæledyrseffekten beskrives som den indre glæde man oplever når man tilbringer tid sammen med dyr. Kæledyr får os til at smile og giver os en følelse af tryghed og stabilitet. Ved hjælp af kæledyrseffekten, hjælper de sårbare mennesker med mere glæde i hverdagen. Derfor var det også oplagt at de gik sammen med foreningen Trinitas i 2020 som uddanner servicehunde med sociale, pædagogiske og terapeutiske formål. Sammen går de i dag under navnet The Voice of Pets, men den nye bestyrelse har besluttet i fremtiden at gå tilbage til det gode gamle “Dansk Dyreværn Århus”.

Dyrenes Stemme

Som navnet antyder ønsker foreningen at være dyrenes stemme. De har gennem årene bl.a. arbejdet med underskrift indsamlinger og forsøgt at få indflydelse på politikerne. De er også medlem af Dyreværns Organisationernes Samarbejds Organisation (DOSO) som arbejder for at højne dyrevelfærden i Danmark. Foreningen beskriver selv deres mål som “…at øge værdien af kæledyr i danskernes bevidsthed og på den måde mindske omfanget af misrøgt”. Du kan læse meget mere om foreningen på deres hjemmeside.

Shop og støt

Mange flotte milepæle er nået gemmen foreningens historie som de kan være stolte af. Desværre er det hårde tider for dyreværnsforeninger, da der er rigtig mange svigtede kæledyr, der skal bruge hjælp. Ikke mindst katte. De modtager ingen offentlige midler og er derfor afhængige af frivillig støtte. Du kan støtte gennem Almisse Shop i august 2021 hvor 25% af overskuddet doneres til foreningen eller du kan sende et direkte bidrag her:

Bank: Reg. 9004 konto nr.: 1120115169
MobilePay: 407 677

Du kan følge The Voice of Pets arbejde på Facebook her.

Opdatering: Foreningen har skiftet tilbage til deres oprindelige navn “Dansk Dyreværn Århus” og vi har nu doneret 828 kr.