fbpx

Nye missemåtte designs

Folk og firbenet har taget godt imod vores skridsikre missemåtte. Måtten er tiltænkt en vinduesplads, men kan lægges hvorend misser har sin yndlingsplads. Da i har taget så godt imod den kommer den nu i flere farver og størrelser.

Her viser Kong Gorm sin fine missemåtte

Nye farver

Det oprindelige design er valgt ud fra at det ikke skulle “larme” alt for meget, men heller ikke være for kedeligt. Det blev til nogle katte og poter i lilla nuancer. Nu kommer der nogle mere vovede designs til dig der kan lide farver. Rigtig pangfarvet bliver måtten aldrig grundet dens matte overflade. Men jeg synes at de er blevet så flotte.

Missemåtten i farven “Safari” med flotte blomster og leoparder.

Kan tilpasses efter behov

Er din vindueskarm mindre end missemåtten er det nemt at klippe måtten til. Det har Liams mor Line gjort herunder. Liam elsker nemlig den trænge plads i vinduet og kan nu sidde behageligt og kigge ud på verden. Måtten kan også klippes til så den passer i transportkassen, hvor det kan være rart med et underlag der ikke skrider.

Smukke Liam har fast plads på den tilpassede missemåtte.

Jumbomåtte

Jeg lod mærke til at en af vores kunder havde en utrolig dyb vindueskarm, der fik missemåtten til at se lille ud. Og jeg har siden fået efterspørgsel på en større udgave af missemåtten fra en anden glad køber, der kan finde flere formål til måtten. Da man kan klippe eller skære dem til, giver det god mening at lave en større udgave, da man altid kan gøre den mindre. Herunder har en af vores kunder købt en jumbomåtte for at beskytte kattens yndslingstol.

Med den nye jumbomåtte, kan folk med store transportkasser og dybe vindueskarme også være med. Med sine 60 x 60 cm er den lidt over dobbelt størrelse af den oprindelige missemåtte. Som udgangspunkt kommer den kun i den originale lilla farve. Jeg håber at der er nogle forkælede misser derude, der skal have nogle flotte skridsikre måtter til at peppe deres favoritpladser op.

Læs mere

Gå til produkt
Introduktion til Missemåtte

En tanke om “Nye missemåtte designs

  1. Pingback: Natbord eller katbord? - Almisse Shop

Kommentar er lukket