fbpx

Kattens Uge 2021

Uge 39 er Kattens Uge. Her kører en landsdækkende kampagne for det ansvarlige katteejerskab og du vil nok støde på en masse relevante tiltag og tilbud i denne uge. Ansvarligt katteejerskab er i høj grad et emne der optager Almisse Shop.

Jeg har selv arbejdet frivillig på katte internat og har indfanget næsten 40 ejerløse katte i min egen baghave. Så jeg har set med egne øjne at vi har et problem med uønskede katte i Danmark og dette har motiveret mig til at starte Almisse Shop. Problemer med gadekatte starter altid med fejl og svigt fra menneskers side. Derfor er det vigtigt at sprede budskabet om vigtigheden af at få mærket og neutraliseret sine katte, så vi ikke får endnu flere hjemløse katte.

Formålet med Kattens Uge

  • Øge bevidstheden om det ansvarlige ejerskab
  • Øge antallet af mærkede og registrerede katte
  • Øge antallet af neutraliserede katte
  • Mindske antallet af katte på internaterne
  • Mindske antallet af dumpede katte
  • Mindske antallet af uønskede killinger
  • Mindske antallet af “ejerløse” katte.

Black Friday for katte?

Den officielle kampagne har inspireret mange andre til at være med på Kattens Uge. Derfor ser man mange dyrlæger have tilbud på neutralisering og mærkning netop i uge 39. Dyrebutikker er også med på bølgen og har rabatter på katteting i deres webshop. Det er næsten blevet en slags “Black Friday” for katte – der varer en hel uge. Det handler naturligvis ikke bare om gode tilbud, men om budskabet bag.

Almisse Shop designede en særlig Uge 39 t-shirt og mulepose tilbage i 2019. De gik ud af sortiment i år, men kommer for en stund tilbage i anledning af Kattens Uge. Ved at sælge disse produkter håber jeg at vi kan være med til at sprede budskabet om ansvarligt katteejerskab samt selvfølgelig samle ind til katte i nød. For hos Almisse Shop går en del af salget altid til danske katteforeninger.

Kattens Uge på Almisse Shop

Udover de særlige uge 39 produkter vil Almisse Shop også have andre tiltag i år. Kattens Uge bliver fejret med nye produkter og gode tilbud. Du kan lige nu spare 20% på vores unikke katte måtte og på alle vores plakater med rabakoden “kattens-uge”. Følg med på Facebook og Instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Foreninger bag kampagnen 2021

I arbejdsgruppen bag dette års officielle kampagne sidder repræsentanter fra Den Danske Dyrlægeforening, Dansk Katteregister, Dyrefondet, Det Danske Katteregister, Dyrenes Beskyttelse, Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation (DOSO), Inges Kattehjem og Kattens Værn.