fbpx

Nordsjællands Kattehjælp

Nordsjællands Kattehjælp er et netværk af frivillige ildsjæle og plejefamilier, der hjælper nødstedte katte. De bistår også med genudsætningsprojekter af både større og mindre format.

Bl.a. hjalp de mig i gang med at få genudsat den første kat (Lille Poul!), ligesom de har hjulpet Hundested Havnekatte i gang. De har desuden finansieret en stor del af dyrlægeregningerne for mine genudsætningskatte. Og da de ikke havde flere midler at give, oprettede de et MobilePay nummer øremærket til min indsamling! De sidste år har de også doneret masser af foder til min kattekoloni.

De har givet mig så meget og jeg vil gerne give lidt igen. På den måde kan endnu flere uønskede katte også blive hjulpet i fremtiden. Derfor går 50% af salget fra de første mange bestillinger til dem.

Opdatering: I maj 2019 kunne vi donere 1.628 kr til Nordsjællands Kattehjælp! Tusind tak for jeres støtte.

2 thoughts on “Nordsjællands Kattehjælp

  1. Pingback: Foreningen Simba – Almisse Shop

  2. Pingback: Zoolove - Almisse Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *