fbpx

Vores Krus

Du har måske bemærket at nogle af vores krus kommer med forskellige valgmuligheder ift. farver på hank og inderside. Her kan du se de tre varianter af krus, vi pt. har på lager.

Hvidt Krus

Helt standard hvidt krus. Passer til et hvert design. Alle vores krus er på 300 ml og kan tåle at komme i opvaskemaskinen uden at det går ud over printet. Har du ikke en opvaskemaskine, er de heldigvis nemme at få både opvaskebørste og viskestykke ned i!

Lyserød hank og inderside

Den lyserøde variant har både farvet inderside og hank. Jeg synes især den passer godt til de designs som er meget enkkle og knap så farverige. Som f.eks. krusene med døve katte og kattehår i kaffen/teen der primært består af sort tekst. Men mange bestiller den også til f.eks. “Verdens Bedste Katte Mor” der har lilla tekst.

Blå inderside

Det blå krus er kun farvet på inderesiden af kruset. Men det gør nu en stor forskel alligevel. Jeg synes især det virker godt på vores “Verdens Bedste Katte Far” krus.

Jeg har ikke tilbudt lyserød og blå krus på alle krus i webshoppen. Men hvis du har fundet et krus du gerne vil have i en farve som ikke er mulig at lægge i kurven, finder vi ud af det alligevel. Skriv blot dit ønske i kommentarfeltet når du bestiller. Så skal jeg nok lave det til uden ekstra beregning. Men resultatet er på eget ansvar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *