fbpx

Vestegnens Kattehjælp

Det er blevet tid til at introducere Vestegnens Kattehjælp. Her kan du læse mere om hvordan foreningen blev til.

Projekt Ringsted

Det hele startede med en sag i Ringsted tilbage i 2018, hvor katte bestanden var kommet ud af kontrol. Der var forskellige inde over og hjælpe og Pernille Flamgaard Brun Sørensen blev spurgt om hun ville overtage styringen af projektet. Pernille er en erfaren plejemor der har hjulpet forskellige foreninger med pleje. Således sørgede Pernille og de andre frivillige for alt det praktiske, så som indfangning, kørsel, dyrlægetider og pleje, mens de fik hjælp fra Nordsjællands Kattehjælp til bogføring og papirarbejde.

Nogle af kattene blev genudsat på gården, mens de yngre og mere tamme kom i pleje inden de blev formidlet til nye hjem. Jeg har faktisk selv haft fornøjelse af at møde nogle af killingerne hjemme hos deres daværende plejemor. Sagen blev kendt som “Projekt Ringsted” og da arbejdet var slut, startede Pernille sin egen forening under navnet Vestegnens Kattehjælp.

Jeg får lov at dikke dikke en sød missepige

Frivillige med formål

Foreningen tager ejerløse katte i pleje, får dem dyrlægetjekket, neutraliseret, mærket og formidlet videre, når kattene er klar til nye hjem.

De beskriver selv deres forening således:

Vestegnens Kattehjælp, er en lille forening der hjælper med, at nedbringe antallet af katte og killinger på Vestegnen. Foreningen er stiftet af frivillige som brænder for, at give vilde og forladte katte endnu en chance.”

Tilfredse plejekillinger fra Projekt Ringsted.

Støt deres arbejde

Vestegnens Kattehjælp er en forening der gør en stor forskel for nødstedte katte. Foreningen er stadig forholdsvis ny og med relativt få medlemmer/følgere, så derfor tænker jeg at de kan bruge al den opmærksomhed og opbakning de kan få.

Du kan sende et bidrag direkte til foreningen her:
Mobilpay 818338
bank 5396 0250819

Ligesom du selvfølgelig kan læse mere om at tegne medlemskab hos foreningen på deres hjemmeside.

Følg med

Her kan du følge med i deres arbejde:

Facebook gruppe
Facebook side
Hjemmeside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *