fbpx

Natbord eller katbord?

Det kan vel næppe overraske nogen at jeg har valgt mit nye natbord ud fra mine kattes behov? Jeg skal egentlig bare bruge en skuffe, så derfor har jeg valgt et natbord med plads til kattene.

 Bevæbnet med en katteeseng og en jumbo missemåtte, er jeg klar til at kattificere mit nye natbord.

Hylde til katteseng

Natbordet er fra IKEA og hedder HAUGA. I bunden er der et hulrum som sikkert er tiltænkt en af IKEAs mange smarte opbevaringskasser. Men her har jeg altså sat en katteseng. Der findes sikkert en seng, hvor formen er bedre egnet til pladsen, men det var lige en vi havde i forvejen. Der er lige plads til at komme ind og lege hule. Katte har det jo med godt at kunne lide steder hvor pladsen er trang, så det gør ikke noget at der ikke er højt til loftet. Og så er det jo meningen de skal ligge ned i sengen og ikke side som Ronja gør på billedet herunder. En missemåtte havde sikkert også kunne gøre tricket, men i første omgang prøver vi sådan her.

Liggeplads med missemåtte

Toppen af natbordet har en kant og ligner allerede en perfekt katteplads. Der mangler bare lidt bedre underlag. Her har jeg lagt en missemåtte for at gøre pladsen mere behagelig. 

Jeg har skåret vores jumbomåtte til med en hobbykniv, så den passer lige til bordet. Undersiden er af gummi, så måtten skrider ingen steder, selvom Victor hopper til og fra eller tager et bad.Indtil videre virker kattene tilfredse med vores nye fælles møbel. Du kan læse mere om vores kattemåtte herunder.


Om missemåtten
De forskellige missemåtte designs

Missemåtte
[ux_products]